Meer energie EN strakker in je vel??!
Dat kan wel ;)

(zodat je niet meer 's avonds om 19:00 uur 
uitgeteld op de bank ligt...)

  • belachelijk eenvoudige recepten
  • super waardevolle health tips en tricks
  • kant en klaar boodschappenlijstje

7 eenvoudige recepten voor meer

energie en vitaliteit

Mijn naam is Roos van Monsjou: wellness coach, healthy cooking expert, positief, avontuurlijk en moeder van twee jonge kids. Ik heb een enorme passie voor Healthy Lifestyle Choices en het helpen van anderen. Ik benader gezondheid op een holistische manier, mind/body/spirit, maar ben vooral heel praktisch en down to earth.


Ik geloof dat ieder lijf gemaakt is om zichzelf te helen en lekker fit en energiek te zijn. Ik informeer en inspireer mensen zoals jij om Healthy Lifestyle Choices te maken die bij jou passen zodat jij je de beste versie van jezelf voelt! Leef je mooiste leven! 

Voel je de hele dag lekker fit en energiek

Belachelijk eenvoudige recepten

geen tig ingrediƫnten uit
hard-to-find eko winkeltjes

Superwaardevolle Health tips en tricks

altijd handig om te weten

Kant en klaar boodschappenlijstje

want je bent al zo druk :-)

"We zijn als gezin een enorm stuk fitter en energieker geworden"

"Dankzij andere lifestyle choices zijn we als gezin een enorm stuk fitter en energieker geworden. Deze manier van eten zorgt bij mij voor veel minder hoofdpijn en allerlei andere pijntjes.  Roos en haar leuke manier van vertellen hebben een verschil gemaakt. Het is heel fijn om met Roos samen te werken, daar zij heel spontaan is en veel kennis heeft hierover."

- Maaike

"Ik ben energieker, slaap weer goed en nooit meer hoofdpijn"

"Mijn nieuwe lifestyle choices hebben ertoe geleid dat ik levendiger in het leven sta. Ik ben energieker, helder in mijn hoofd, slaap weer goed, nooit meer hoofdpijn of vage klachten, gewicht/centimeter verlies en wat voor mij een mega verandering is, is dat er cognitief heel veel veranderd is. Geen angst en depressie meer en ik sta nu meer positief in het leven! En dit werkt door in mijn gezin. We zijn bewust van wat goed voor ons is en voor ons gezin."

- Bianca

Ontvang nu het gratis e-book
Meer energie EN strakker in je vel??! Dat kan wel ;)
Zodat je 's morgens wakker wordt en denkt: "YES, de dag gaat weer beginnen!"

Vul hieronder je gegevens in

Je krijgt ook wekelijks een tip over healthy cooking. 

Je informatie is veilig bij ons, wij houden niet van spam. Mocht je geen mail ontvangen, check dan ook even je spamfolder. En zet roos@vanmonsjou.nl in je contacten