Gratis “Mee Kijk Gesprek”

Je vraagt je misschien af waar je kan beginnen. Of eigenlijk misschien wel ‘moet’ van jezelf. Je wilt het ook echt wel, beter voor jezelf zorgen, anders las je dit nu niet. Maar hoe? En wat dan? Een ideale eerste stap is het aanvragen van een gratis  “Mee Kijk Gesprek”.

Zoveel mensen zeggen zoveel dingen. Wat past er nou bij jou en je mooie lijf? Iedereen kan een boek lezen over gezonde lifestyle en voeding.

Dat heb je waarschijnlijk ook wel al gedaan. Of in ieder geval het boek gekocht en vervolgens ligt het op je nachtkastje te verstoffen.

Of je hebt het gewoon te druk om überhaupt dit boek te lezen en bent blij als je ’s avonds redelijk bijtijds op bed ligt.

Dus het echt doen, die gezondere levensstijl (en een paar centimetertjes minder zou ook wel fijn zijn) daar hapert het wat. Niet omdat je het niet wilt. Maar het gaat gewoon niet echt zoals je wilt. Misschien wil jij wel gewoon meer energie zodat je ’s avonds ook nog wat waard bent. Of wil je gewoon af van die buik. Daar baal je van.

Maar, hoe pas je dat dan in, in je bestaande leven? Die veranderingen. En hou je dat ook wel vol? Allemaal vragen. 

Ik ben de “Hoe dan?” voor mijn klanten. De stok achter de deur, de liefdevolle schop onder den billen.

Een klant van mij zegt: “Wetende dat ik met jou op vrijdag ga bellen, zorgt ervoor dat ik on-track blijf. Ik ken mezelf, ik heb dat gewoon nodig, zo’n stok achter de deur.”

Iedere week selecteer ik drie aanmeldingen om een gratis “Mee Kijk Gesprek” mee in te plannen. Die zijn telefonisch. Ik vertel je dan sowieso al 2 gouden tips, die voor jou en je gezondheid meteen al heel waardevol zijn.

Dus als jij denkt, ik ben wel benieuwd of dit iets voor mij is, vul dan het formulier hieronder in.