Nooit meer moe?

HEALTH & WELLNESS COACH VOOR ONDERNEMERS
  HEALTHY YOU = HEALTHY BUSINESS!

Wil jij die onvermoeibare ondernemer zijn?
Download dan mijn gratis e-book

Zorg jij wel goed voor de belangrijkste 'asset' in je bedrijf?
YOU...

Je bent een ondernemer met pit en hebt prachtige idealen. Je hebt passie voor je bedrijf en je bent een echte doorzetter. Je bent goed in het zorgen voor anderen en 'vergeet' daarbij wel eens jezelf. Je hebt een optimistische kijk op het leven en bent je bewust van het belang van een gezonde lifestyle en goed echt eten. 

Wat de buitenwereld ziet is iemand die graag alle touwtjes in handen houdt, maar jij weet dat je 's avonds om 20:00 uitgeteld op de bank ligt. Dat je energie niveau echt laag is en als je eerlijk bent, dat je 'overall' veel te moe bent. Dat je regelmatig een kant-en-klaar maaltijd uit de supermarkt eet omdat je geen tijd neemt om iets te maken voor jezelf. Je weet ook niet wat echt goed is voor jouw lichaam, en doet maar wat. Je slikt wel supplementen, maar je hebt geen idee of het synthetische is of natuurlijk en wat je allemaal nodig zou hebben. Je bent druk en je gezondheid is het zoveelste op je "to do" lijstje. 

Pak de regie over je eigen energie!

Herken je dit?

 • Soms lig ik 's nachts wakker en denk ik: "Als ik maar niet uit de running raak, want dan stort alles in."
 • Ik voel me eigenlijk wel goed, maar wil wel heel graag dat dat zo blijft...
 • Als ik in de spiegel kijk, zie ik dat ik ouder word. 
 • Ik hoorde laatst van m'n sportmaatje dat haar buurvrouw borstkanker had. Daar schrok ik wel van. Who is next? vraag ik me dan af.
 • Ik heb van die dagen dat ik nul energie over heb voor iets extra's. Hanging in there op de survival mode.
 • Ik zou wel iets gezonder willen leven, maar ik hou dat nooit echt lang vol.
 • Sta ik in de supermarkt en dat weet ik niet wat te kiezen. Ik heb echt geen tijd om al die etiketten te bestuderen.
 • Ik zou best gezonder willen koken, maar heb het te druk en niet altijd inspiratie.
 • Ik heb al te lang zo'n zeurende hoofdpijn en merk de laatste tijd dat een paracetamolletje niet meer werkt.
 • 'Deep down' voel ik dat er iets niet klopt en dat ik zo niet door kan gaan.
 • Als ik nu niet iets verander, misschien ben ik dan wel de volgende die thuis op de bank zit met een burn-out, of erger...
 • O ja, en ik zou het niet erg vinden als ik net iets makkelijker in de spijkerbroek pas.

Jouw business is een reflectie van jezelf.
Wel een virusscanner en APK, maar goed voor jezelf zorgen? Mwah..

"We zijn als gezin een enorm stuk fitter en energieker geworden."

"Dankzij andere lifestyle choices zijn we als gezin een enorm stuk fitter en energieker geworden. Dat merk ik meteen in mijn praktijk en mijn man ook. Deze andere lifestyle zorgt bij mij voor veel minder hoofdpijn en allerlei andere pijntjes.  Roos en haar leuke manier van vertellen hebben een verschil gemaakt. Het is heel fijn om met Roos samen te werken, daar zij heel spontaan is en veel kennis heeft."

- Maaike, therapeut

"Ondanks dat ik veel over voeding wist, werd ik toch verrast."

"Ik leef bewust en weet vrij veel over voeding. Tijdens het volgen van de online course van Roos werd ik elke dag opnieuw verrast met goede tips, interessante weetjes en concrete handvatten om me verder te helpen met het aannemen van een gezonde levensstijl die vol te houden is. Zeker een aanrader!

- Tineke,  online coach

"Boel nuttige dingen!"

"Roos zegt een boel nuttige dingen. Ik had er veel aan. Haar adviezen variëren van een duidelijk doel stellen, tips over bewegen gedurende de dag en goede informatie over voeding. Een aanrader!

- Carien,  schrijfster

"18 kilo kwijt in een paar maanden en een verbaasde huisarts."

"Door de adviezen van mijn zus, ben ik binnen een paar maanden 18 kilo kwijtgeraakt en was mijn huisarts verbaasd omdat mijn diabetes 2 er 'opeens niet meer was'. Ik doe veel fysiek werk en crashte bij thuiskomst altijd eerst op de bank. Ik voel me stukken beter, en dat merk ik ook met mijn werk.  Het beste is nog dat ik weet wat ik wel en niet kan eten. Zo heb ik zelf de controle."

- Lodewijk, ZZP-er

"Je hoeft het niet alleen te doen."

"Ik leef zelf heel bewust en let op wat ik eet. Toch is het fijn om nieuwe dingen te leren en met het online programma van Roos heb je echt het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Ik wist veel dingen wel, maar toch echt heel goed en ook wel andere invalshoeken."

- Frederike, docent en personal trainer

Vragen? Stuur me een mailtje!